armband 7 chakra's

Deze armband is gemaakt van de volgende 7 mineralen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat. De kralen zijn gescheiden door metalen ringen met glazen kristalletjes.

Amethist: paars: wordt gebruikt om het spiritueel bewustzijnsniveau te verhogen.

Sodaliet: edelsteen brengt inzicht en intuïtie. Helpt je om trouw te blijven aan jezelf.

Turkoois: maakt je geest kalm en helder en opent je derde oog.

Aventurijn: ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.

Groene aventurijn werkt op het hartchakra

Gele aventurijn heeft een positieve werking op de darmen, de geslachtsorganen en seksualiteit.

Carneool: is een krachtige steen voor wie wil werken aan eigenwaarde, zelfvertrouwen en het omzetten van creatieve ideeën in daden. Transformeert twijfel in moed en daadkracht. Fysiek heeft carneool een gunstige werking op de spijsvertering, vrouwelijke voortplantingsorganen, vruchtbaarheid, rug, reumatiek, artritis en depressies.

Granaat: De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

Om dit product te bestellen: stuur een mail naar yoga@puurelise.com