ervaringen bij Puur Elise

De zwangerschapsyoga ervaar ik als ontspannend. Het leert me om te luisteren naar mijn lichaam en het maakt me (opnieuw) bewust van mijn ademhaling.

José

Via een folder in de brievenbus een bericht over Yoga. Nieuwsgierig en geen idee wat ik me daar bij moest voorstellen. Proefles geregeld en verbaasd dat ik me daar zo prettig en op mijn plek voelde. Ik zocht een manier om niet zo gejaagd te zijn. Zie nu uit naar de yin yoga les .Vooral de rustige en motiverende leiding van Elise spreekt mij erg aan. Hoop nog lang hier gebruik van te maken.

Ella

Bij Elise maak ik kennis met yin-yoga. Langzaam en binnen mijn eigen grenzen. De rust en de stilte tijdens de sessies vind ik heel fijn. De stem van Elise die op zachte toon uitlegt is prettig en rustgevend. En het geurende doekje die zij op mijn gesloten ogen legt aan het eind van de les is elke keer een bijna liefdevol gebaar, een cadeautje.

Dikkie

Lang geleden heb ik al eens yoga gedaan. Destijds is mij dat ook prima bevallen.
Nu ben ik voor het eerst op Yin Yoga een nieuwe ervaring. De oefeningen zijn best pittig maar na elke oefening krijg je de gelegenheid om weer even te ontspannen. Jouw manier van lesgeven is heel rustig en je schenkt aan ieder van ons individuele aandacht. Je hebt een hele rustige en warme stem
waardoor ik mij helemaal kan ontspannen. Ik ervaar het als heel prettig.

Wil